2023

23 april

Illuminate och Bea gjorde Muddy Paws debut!

Gripa och Hanna knep sin FH1 titel med 90p


9 april

Efter en europaturne med träning och ZTP hos Oliver, vidare till EPP France så hamnade vi till slut i Holland på Piet Hein Bookal. Målet – bestå IGP3, få tillräckligt med poäng för att hamna på kvallistan till VM. Och det gick ju vägen!

264 poäng – bästa lydnad


2 april

Efter 4 dagars träning med Fighter och Gambler i Tyskland så fick Ossian och Gambler testa på nått nytt nämligen ZTP, det gick med bravur i alla delar så Gambler har numera även godkänt ADRK ZTP! I tyska mått mätt så hade det betytt att han då varit godkänd för avel.


1 april

Sanna och Extra gjorde sin debut i IGP3 på Höganäs BK och vilken debut sen då! 86-94-89 = 269p – stort grattis och ett kvalpoäng till VM klart!


25 mars

Delar av H-kullen gick nya MT på Tollarp BK

Heja 208p godkänd

Hurricane 161p godkänd

Hulk 104p godkänd

Nu saknas bara exteriördelen för att få sina KORAD titlar.


4 och 12 mars

Efter flopp kommer flipp… Ossian och Gambler åkte tillbaka till Tyskland i hopp om att lite otränade och oförberedda knipa IGP2 och kila vidare, men spårunderlaget var något som Gambler aldrig sett innan så 1p blev det i avdelning A, spår…. Men sen jäklar glimmade han och fick ihop 93 – 93. Såklart supersurt att inte ta sig runt ett spår men man får åka hem, ladda om och ösa på – Sagt och gjort, anmälan till Malmö BK redan helgen efter!

12 mars var det dags igen och även om Gambler hade svårt även här i spåret och med två tävlingar tätt inpå så fick han sin IGP2 80-90-88!

IGP3 here they come!